Ett gott mål med Paul

Publicerad 22.10.2010 kl. 22:51

Tävla och vinn en middag med Paul Svensson

Strömsökocken Paul Svensson är lika hemma i köket på en gourmetrestaurang som i skolbespisningen. Köket är inte avgörande, men det som är avgörande och inspirerande för en av Sveriges främsta kockar är råvarorna. Paul söker efter de perfekta råvarorna och i jakten står inhemskt och närproducerat högt.  

Nu är Paul Svensson också med i Marthaförbundets och Svenska Yles gemensamma satsning ”Ett gott mål med Paul”. En tävling som ska inspirera och motivera alla i Svenskfinland till att ta ett steg för ett mer hållbart levnadssätt.

Du avgör själv om du tar ett jättekliv eller ett pyttesteg. Men tar du ett steg i rätt riktning, mot en mer hållbar och miljövänlig livsstil, har du chansen att vinna en enastående middag tillredd av stjärnkocken Paul Svensson! Tävlingen är öppen för alla och det är enkelt att delta. Missa inte chansen till en gratis middag och en ny start på ett mer hållbart liv!

Mer information om tävlingen får du i Smältpunkt som sänds i Radio Vega tisdagar klockan 11.03 med repris torsdagar , och på  Svenska Yle Klimat.

Du kan lämna in ditt bidrag fram till 28.11.2010.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver?

Jag är Tessa Turtonen och arbetar vid Marthaförbundet som sakkunnig i frågor som berör miljöhänsyn i vardagen. Jag bloggar, föreläser, håller workshops, inspirerar och ger goda råd för en mer hållbar livsstil. Just nu är mina teman främst Hållbar livsstil - måste eller möjlighet? Shoppingsjuka Gör din egen naturkosmetik Kemikalier i vardagen - ett hot? Ekologisk närmat Ekostädning Jag fortbildar också föräldrar och lärare, eftersom de innehar en nyckelposition i vårt samhälle vad gäller barns och ungas attityder i miljöfrågor. Ta kontakt! tessa@martha.fi

Senaste kommentarer

07.11, 01:24Tessas handskrubb av Väldigt glad Sanna 19 år
29.12, 14:05Marthasalva av Kalle
27.06, 14:05Nytt försök av Elise
08.06, 08:17Nytt försök av Frida